Home Forums Trusted Pro Title not showing using custom header

This topic contains 8 replies, has 2 voices, and was last updated by  Andy 8 months, 1 week ago.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #6244

    Laurie
    Participant

    When I add a new post the title no longer appears at the top of the page.  Old posts still show the title, but new posts don’t since the last WordPress update.

    I’ve checked the box saying “Do not show Title and Excerpt in header” and have checked the box “enable custom header” and manually added the title and H1 tag. However, when I click save, the custom header settings are not saved.

    I entered the info, saved, took a screen shot. Here’s how it looks.

    I saved and closed the post.  I reopened the post and the settings weren’t saved.

    My page should have a title at the top like this:

    But it looks like this:

    Any ideas what is happening?

     

    #6247

    Andy
    Keymaster

    We have just put out an update to fix this issue with the content area of the custom header not being saved.

    Please update to version 1.5.2 and it should all be fixed.

    #6253

    Laurie
    Participant

    This fixed the header problem, but I still had to update manually.  Will I have to do that every time?

    #6254

    Andy
    Keymaster

    Did you get the same error again when you updated to 1.5.2?

    #6259

    Laurie
    Participant

    Yes, I did. I had to manually update to fix thrE header issue.

    #6263

    Andy
    Keymaster

    I thought that deleting and then re-installing/activating the theme would have fixed the update error.

    Can you please try the following steps;
    Go into ‘Appearance’ > ‘Theme License’
    Click the ‘Deactivate License’ button and then ‘Save Changes’
    Remove your license key and click the ‘Save Changes’ button
    Re-enter your license key and then ‘Activate License’ followed by ‘Save Changes’

    At the next theme update, if you still get an error message when attempting to update the theme, please let us know.

    #6266

    Laurie
    Participant

    Ok.  I have done that.  I will let you know what happens after the next update.  Thank you.

    #6324

    Laurie
    Participant

    I’m still getting the error when updating:

    Updating Theme Trusted Pro (1/1)
    Downloading update from (removed)
    Unpacking the update…

    An error occurred while updating Trusted Pro: Could not copy file. trusted-pro/functions/meta-box/css/jqueryui/jquery-ui-timepicker-addon.min.css

    #6327

    Andy
    Keymaster

    Thanks for letting us know.

    I’m going to email you with some info as don’t want to post license keys here.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

The topic ‘Title not showing using custom header’ is closed to new replies.