Home Forums Trusted Pro custom header not work for posts site

This topic contains 9 replies, has 2 voices, and was last updated by  Andy 9 months, 2 weeks ago.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #3301

    Karol May
    Participant

    Hey,

    like said in title i cant properly set custom header for the site with posts. It works for every single other site, but not for the one, that is set up as post site. It’s configured similar as other sites, but whatever i try the header is still default, not the one that i need and created.

    What can be a reason for that case?

     

    I dont want to use plugins to turn a “non-post” site into a “post-site”, cause i want to limit the overall number of plugins.

    #3302

    Andy
    Keymaster

    Hi, could you please clarify what you mean when you say the site is a “post-site”?

    Is the custom header not working across the whole of the site or just a specific post or page?

    #3303

    Karol May
    Participant

    Your theme allows me (through “customize”) to specify two sites: 1. Home page.  2. Page with posts (aka “blog”).

    So i define that /home.html is my main page.

    and /aktualnosci.html is my page, where new posts will be visible. 

    So the problem is, that when “Aktualnosci” is set as this page (aka blog) where posts are displayed – i really dont know how to otherwise translate it ;P , hope you will figure it out from the pic – on Aktualnosci page custome header wont work. If i uncheck Aktualnosci from being the main site for posts, the custom header works.

     

    So summary:

    custom header works perfectly fine for ALL the sites EXCEPT the one, that is set as blog (site posts).

    And when i uncheck that site from being the post site, custom header works, but – obviously – i have no posts anywhere… and i dont wont to override this problem by using some another plugins.

    Hope you understand now 😉

    #3304

    Andy
    Keymaster

    Thank you for the detailed explanation. I can see the problem now and I will get this fixed ASAP and release a theme update very soon. Sorry for the inconvenience.

    #3306

    Andy
    Keymaster

    The new update is now available with this issue now fixed.

    Please update Trusted Pro to version 1.1.6

    #3308

    Karol May
    Participant

    Can i update it somewhere from the wordpress panel, or do i need to remove actual theme from server and install 1.1.6 manually?  Im scared if removing would mess up with actual project (altought every customization im doing in “custom css”, not directly in theme css).

    #3310

    Andy
    Keymaster

    Sure you can update manually and you won’t lose your customizations as they are saved in your site’s WordPress database, but there is a much easier way to update the theme by activating your Trusted Pro license key on your site(s). Activating the license key then allows you to update the theme with one click in the themes section of your dashboard.

    See the documentation regarding updates and license activation for full instrcutions.

    #3321

    Karol May
    Participant

    Ok, update solved the problem. Thanks 🙂

    #3357

    Karol May
    Participant

    The problem appears on more sites, unfortunately…

    1. When i click on the post title, and gets redirected to the  certain post site (f.e. – http://www.example.pl/2018/09/07/My-trip-from-nowhere.html. ). Still not custom header (no idea where to define it tho).

    2. When i enter “category” (of posts) site – the place where i see all posts from certain category. Same issue = default header instead of custom.

     

    #3359

    Andy
    Keymaster

    A custom header can be set for any post or category in the same way as you would for a page.

    When you add a new post or category, or edit a current post or category you can change the header for that post or category.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.